Automatische Kattenbak

Als katteneigenaar kennen je dit maar als te goed, de Kattenbak schoonmaken. Het klusje dat je liever laat zitten. Zeker voor de gezellige huiskatten een must om te hebben. Wat is er dan fijner om een Automatische Kattenbak te hebben? 

Precies, geen vieze luchtjes meer in huis. Makkelijk schoon te maken. Daarbij hebben sommige een APP die je kan gebruiken. 

Hieronder vindt je de beste Automatische Kattenbakken.

Voordelen

Nadelen

Waarom een Automatische Kattenbak?

De voornaamste reden om een Automatische Kattenbak te hebben is heel simpel. Je hoeft hem niet steeds schoon te maken. Het gemak van een vuilniszak vervangen waarin de ontlasting zit is alles. Af en toe grind bijvullen als de bak bijna leeg is wordt automatisch aangegeven door de APP. Super Handig! 

Vieze kattenbakluchtjes zijn verleden tijd. In een handomdraai is de bak verschoond en na iedere WC beurt van uw kat zal de Automatische Kattenbak zichzelf reinigen. 

Is een Automatische Kattenbak iets voor jouw?

Gaat je kat niet naar buiten en moet je vaak de kattenbak schoonmaken? Dan is een Automatische Kattenbak zeker iets voor jouw! Na elke WC beurt van uw kat zal de kattenbak zichzelf reinigen door rond te draaien. Je hoeft er amper naar om te kijken! De app geeft aan wanneer de afvalzak vol zit een nieuwe erin en je bent klaar! Simpel toch?

Hoe werkt een Automatische Kattenbak?

De werking van een Automatische Kattenbak is heel eenvoudig. Je doet er klontvormige kattenbakgrind in, niet te veel anders loopt die vast. Als je kant zijn behoefte gedaan heeft zal de Automatische Kattenbak, een rondje draaien waarna alle klonten in een aparte afvalzak komen. 

Zodra de zak vol zit krijg je een bericht van de APP om de zak te legen, Super Simpel en Handig. 

Is een Automatische Kattenbak duur?

Zoals met alle producten zijn er vele soorten Automatische Kattenbakken. Voor elke prijs is er wel één te vinden. De eigenschap waardoor het meest in prijs verschillen zijn de speciale eigenschappen zoals APP voor de Automatische Kattenbak. Of de optie om een weegschaal in de kattenbak te hebben. Ook hebben sommige Automatische Kattenbakken WIFI om overal de kattenbak te kunnen volgen.